Дискусията се насочи към предизборната кампания и ниската избирателна активност. Петър

...
Дискусията се насочи към предизборната кампания и ниската избирателна активност. Петър
Коментари Харесай

Липсата на значими теми е една от причините за ниската избирателна активност

Дискусията се насочи към предизборната акция и ниската изборна интензивност.

 

Петър Курумбашев, някогашен народен представител: На мен ми липсва сериозните тематики. Преди имаше някакви цели, даже имаше консенсус по някои от тях. Например за мен е доста значима тематиката, че ние за първи път от доста години имаме доста огромен бюджетен недостиг.

 

От 25 години насам достижение е на всички държавни управления от този момент насам, че поддържаха невисок бюджетен недостиг. Тази година за първи път сме на път да достигнем 7% бюджетен недостиг.

 

Соломон Паси , ръководител на Атлантическия клуб: Много хора не отидоха да гласоподават, тъй като няма забавни тези, които да заинтересуват.

 

Имаше две тематики, които се обсъждаха – приемането ни в Шенген и в еврозоната. Но тези тематики са утвърдени още с контракта ни с Европейски Съюз през 2005 година

 

В него се споделя, че желаеме да сме член на всички европейски структури. Почти всички тези цели са реализирани. Не сме постигнали това, което сподели Царя – „ Да сменим чипа “. Ние не чухме даже една огромна, забележителна концепция. Трябва да се дефинира основната цел сега и тя еда се  дефинира отношението към войната в Украйна. Това е пожара, който би трябвало да гасим.

 

Пламен Димитров, ръководител на КНСБ акцентира, че  България има потребност от постоянно държавно управление, с цел да одобри бюджета на страната. Без бюджет страната е в свободно рухване. " Редовно държавно управление ни е нужно и за Плана за възобновяване. Знаете, че сътрудниците ни от Европейски Съюз желаят непоклатимост и постоянно държавно управление. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР